Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Have any Questions? +01 123 444 555

Korleder/dirigent

Vi søger en ny dirigent

Da vores nuværende dirigent desværre har måttet stoppe af helbredsmæssige årsager, står vi akut og mangler en dygtig og aktiv dirigent, der kan være med til at fastholde korets mangeårige standard og tilføre nye tanker og ideer.

Vi har ikke lagt os fast på nogen specifikke krav omkring uddannelse og baggrund, men forventer selvfølgelig, at vedkommende både har de kvalifikationer og den erfaring, der skal til for at indøve nye sange og dirigere et 4 stemigt mandskor, der både synger for hyggens skyld, men også optræder med egne arrangementer og tager på gæstevisitter i udlandet.

Når vi forhåbentligt kan starte op igen efter sommerferien skal vi først og fremmest gøre os klar til en stor julekoncert på Cafe Alsion den 7. december. Derefter har vi planlagt en korrejse til Holland i foråret 2021, korenes forårskoncert på Alsion i maj, syng sommeren ind på Cathrinesminde teglværk i juni og så selvfølgelig vores 100 års jubilæum i november. Så om alt går vel med hensyn til Corona-restriktionerne har vi en travl tid foran os, som vi ikke kan gennemføre uden en dygtig dirigent.

Da vi er organiseret som en aftenskole under Dansk Oplysnings Forbund vil aflønning ske i henhold til disse takster. Vi er p.t. 32 modne sangere, som alle går til sagen med stor aktivitet og højt humør.

Vi har 30 øveaftener (70 lektioner) om året, som er fordelt med 15 i første halvår og 15 i andet halvår. Herudover er der afsat 20 lektioner årligt til koncerter og lign. I øjeblikket øver vi hver torsdag fra 19 til 21 på Alssund Gymnasiet, men er selvfølgelig villige til at tilpasse dette til vores nye dirigent.

Som forening er Mandskoret Sønderborg organiseret med en formand og en bestyrelse, der tager sig af alt det praktiske omkring organisering, koncerter og arrangementer m.v. Herunder også et repertoireudvalg, som en gang om året fremlægger en ønskeliste med
5-6 nye sange som man gerne vil have vurderet med hensyn til en eventuel optagelse i repertoiret. 

Hvis du føler det lige er dig, eller du måske kender en der lyder som den vi mangler, så kontakt Mandskorets formand Carsten Hauerberg på telefon 20 18 68 72 eller mail: hauerberg@bbsyd.dk

 

 

Copyright 2020 Mandskoret Sønderborg.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere