Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Have any Questions? +01 123 444 555

Karen Bøhrnsen

Dirigent for Mandskoret Sønderborg siden august 2023

 Karen Bøhrnsen har en mangeårig karriere inden for musik og kor. Hun startede allerede som 10 årig i Haderslev Domkirkes børnekor, hvor hun efterfølgende havde sin gang i 18 år og var her både med i domkoret og koncertkoret Vor Frue Cantori.

Efterfølgende er Karen uddannet som organist og korleder på Løgumkloster Kirkemusikskole hvorefter hun var organist i Genner og Øster Løgum sogn, hvor hun også var leder af sognets børnekor. Ud over sin uddannelse som korleder har Karen taget kurser i korledelse hos både Jesper Grove Jørgensen og Michael Bojesen.

I 2013 oprettede hun et flerstemmigt kor i Ulkebøl, som senere flyttede til Christianskirken i Sønderborg. Hun har desuden sunget i Filharmonisk Kor, som er Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertkor, ligesom hun i den forbindelse også har fået undervisning i direktion af korets dirigent Alice Granum. Under en afstikker til Grønland var Karen også dirigent og repetitør for Nuuk internationale Koncertkor.

Oprindeligt er Karen uddannet orgelbygger, men efter 9 år i dette fag tog hun en uddannelse til jordemoder, som i dag er hendes hovedbeskæftigelse. Hun har dog aldrig kunnet slippe musikken og ud over at være dirigent for Mandskoret Sønderborg vikarierer hun også som organist i flere af omegnens

 

Copyright 2024 Mandskoret Sønderborg.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Læs mere